Vegg -og gulvfeste

Disse veggbrakettene og gulvbeslagene er primært beregnet til bruk i forbindelse med de elektromagnetiske dørholdermagneter. Ofte er det ikke mulig å montere dørholdermagnetene direkte på veggen eller gulvet, og en brakett blir da nødvendig for å oppnå beste resultat.

 

Disse vegg- og gulv brakettene er alle av høy kvalitet, og det er pålitelige produkter som kan brukes til flere forskjellige elektromagneter. Brakettene anvendes som oftest i forbindelse med kjøp av Universal dørholder magneten, som derved kan monteres på både gulv og vegg.

 

Veggbrakettene er tilgjengelige i forskjellige lengder, avhengig av avstanden mellom døren og holderen. Gulvbeslagene er ofte brukt, og spesielt i offentlige områder som skoler, barnehager, biblioteker eller kundeområder. Dette beskytter elektromagneten mot vandalisme og generell "tung" trafikk i gangen.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein