Protego gummimagneter – rektangulære

Larko Magneter’s rektangulære gummimagneter i serien Protego, blir særlig brukt i forbindelse med lakkerte og malte overflater, da kvalitetsgummien er meget skånsom og hindrer riper og merker i annet materiale og utstyr. Disse Protego gummimagnetene får sin styrke fra de sterke neodymmagnetene, som er støpt inn i gummi. Gummien sørger både for å beskytte magnetene, og den overflaten som de er festet til.

 

De rektangulære Protego gummimagnetene, blir ofte brukt i industrien til meget ulike oppgaver. I tillegg er de innenfor de siste årene blitt mye brukt i vind, olje- og gassindustrien. Og i tillegg til dette, er de også brukt til reklameskilt som må holdes fast på biltak, og lampeholdere til politi og sikkerhetsselskaper, osv.

 

Protego gummimagneten er kjennetegnet ved at den er forsinket, slik at magneten kan anvendes innendørs og utendørs. Det spesielle gummibelegget sørger for at gummi magneten ikke glir selv når det brukes på glatte overflater.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein