Magnetbånd selvklebende

Magnettape i sterk kvalitet med klebemiddel på den ene siden og magnetisme på den andre. Magnettape kalles også selvklebende magnetbånd eller magnetisk teip med klebemiddel. Magnetisk teip er et fleksibelt kvalitetsprodukt som kan bøyes og kuttes etter akkurat deres ønsker og behov. Med sin høye fleksibilitet og det ekstra sterke TESA klebemiddel er dere sikret en allsidig magnettape som kan anvendes til mange forskjellige oppgaver. Magnetisk teip kan lett kuttes med en kniv eller saks slik at lengden passer til den aktuelle oppgaven. Alle våre selvklebende magnettape er UV-belagt, noe som betyr at de ikke setter marker på andre overflater ved f.eks. monteringen.

Magnettape gjør alle overflater magnetiske

Med selvklebende magnettape kan dere gjøre nesten alle overflater magnetiske, også selvom overflaten ikke er av metall. De fleksible egenskaper gjør at magnetisk teip kan brukes på selv runde og vridde gjenstander. Selvklebende magnetbånd brukes f.eks. til POS materialer (skilt, bannere mv.) og skjermer, merking på lagerhyller og bokser, frontvinduer og som generell holdefunksjon.

Selvklebende magnetbånd på mål

Hvis dere får behov for magnettape på spesifikke mål klarer vi selvfølgelig også den. Vi har rask leveringstid og har mulighet til å montere akkurat den type klebemiddel som dere trenger til den konkrete oppgaven. Ring oss gjerne for mer informasjon.

Read more...
Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein

Magnettapens styrke

Magnetisk teip er som utgangspunkt svak i styrke sammenlignet med egentlige magneter (supermagneter / neodymium magneter). Men det er også akkurat dette som gjør produktet så spesielt. Det får sin styrke i takt med lengden, og jo større flate som kan dekkes med teip jo mer magnetisk styrke vil den oppnå. Dere kan derfor montere produktet på alle ledige kanter av f.eks. et skilt, en skjerm, et banner mv. og på den måten få en veldig god magnetisk styrke.

Hvilket klebemiddel vil dere ha?

Det selvklebende magnetbåndet er ikke bedre enn hva selve limen kan håndtere. Denne må være beregnet til deres oppgave slik at det fester ordentlig. Alle våre ruller med magnettape er produsert med sterk TESA klebemiddel slik at det egner seg for de fleste oppgaver. Har dere et prosjekt som krever en annen type klebemiddel av hensyn til pris eller feste, da kan vi også produsere det. Kontakt salgsavdelingen for mer informasjon.

Økonomisk løsning

Selvklebende magnetbånd er en økonomisk løsning til mange oppgaver. En rull har veldig mange meter og mengden av avfall er minimal fordi dere selv kan kutte magnettapen. Trenger dere en magnet med klebemiddel på den ene siden og der magneten ikke kan være alt for sterk, da er denne fleksible magnettapen en mulig løsning.

Flere utgaver av magnettape

Magnetisk teip hos oss finnes i flere forskjellige tykkelser, bredder og typer. Vi rådgir derfor ofte våre kunder for at de kan finne akkurat den type magnetisk teip som passer til deres prosjekt. Trenger dere en ekstra sterk modell er vår sterke neodym magnet teip med klebemiddel ofte en god løsning til de mer spesielle prosjekter. Ofte er våre "vanlige" typer magnettape dog nok til de fleste oppgaver på grunn av magnetens sterke og fleksible egenskaper og det sterke TESA klebemiddel.

Motpol til magnettapen

Skal det brukes en motpol til magnettapen kan man sette sammen en A og B modell mot hverandre. Disse er spesielt designet for å kunne tiltrekke hverandre uten forskyvning. Alternativt kan man anvende vår metalltape med TESA klebemiddel som vil gi en ekstra sterk feste til den magnetiske teip.