Magnetfolie

Magnet folie fra Larko Magnet er i løpet av årene utviklet til å ha maksimal fleksibilitet, slik at magnetfolien kan skjæres i, klippes i og dreies etter behov. Magnetfolien er kvalitets testet, og er utviklet kontinuerlig for alltid å levere den sterkeste magnetisme og den høyeste fleksibilitet.

 

Magnet folien har en rekke bruksområder, og er spesielt brukt i reklamebransjen som magnetiske reklameskilt, bannere, skjermer, plakater, veiskilt, som salgsfremmende elementer etc. (Larko Flex-serien)

Magnet folie brukes også med fordel til kjøretøyer der en ekstra sterk modell er anbefalt. Larkos Auto Superior Magnet folie er spesielt designet for biler, båter, campingvogner osv. og er både vær og vindbestandig med UV-filter.

 

Magnet folie kan enkelt fjernes og justeres uten å etterlate merker, takket være den svake magnetismen. De multiple polene på den magnetiske overflaten sikrer maksimal magnetisk utnyttelse av alle Larkos magnetfolier.

 

Våre magnetfolier har i mange år vært skilt bedriftenes foretrukne merke takket være sin høye kvalitet. Vi vil gjerne sende deg gratis vareprøver - kontakt salgsavdeling for mer info.

 

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein