Magnetfolie

Magnet folie fra Larko Magnet er i løpet av årene utviklet til å ha maksimal fleksibilitet, slik at magnetfolien kan skjæres i, klippes i og dreies etter behov. Magnetfolien er kvalitets testet, og er utviklet kontinuerlig for alltid å levere den sterkeste magnetisme og den høyeste fleksibilitet.

 

Magnet folien har en rekke bruksområder, og er spesielt brukt i reklamebransjen som magnetiske reklameskilt, bannere, skjermer, plakater, veiskilt, som salgsfremmende elementer etc. (Larko Flex-serien)

Magnet folie brukes også med fordel til kjøretøyer der en ekstra sterk modell er anbefalt. Larkos Auto Superior Magnet folie er spesielt designet for biler, båter, campingvogner osv. og er både vær og vindbestandig med UV-filter.

 

Magnet folie kan enkelt fjernes og justeres uten å etterlate merker, takket være den svake magnetismen. De multiple polene på den magnetiske overflaten sikrer maksimal magnetisk utnyttelse av alle Larkos magnetfolier.

 

Våre magnetfolier har i mange år vært skilt bedriftenes foretrukne merke takket være sin høye kvalitet. Vi vil gjerne sende deg gratis vareprøver - kontakt salgsavdeling for mer info.

 

Read more...
Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein

Stort utvalg av Magnetfolie

Her finner dere et stort utvalg av magnetfolie i både ruller og ark. Du kan alltid kontakte oss dersom du har et spesifikt ønske til et produkt som du ikke finner på siden. Vi spesialproduserer etter spesifikke mål avhengig av applikasjon og mengde. Det finnes masse muligheter innen magnetfolie, så du er alltid velkommen til å ta en prat med vårt kompetente personale.

Magnetfolie til bil

Magnetfolie anvendes med fordel til biler der en ekstra sterk modell anbefales. Larkos Auto Superior Magnetfolie er spesielt utviklet for biler, båter, campingvogner mv., og er både vær- og vindbestandig med UV-filter.

Selvklebende Magnetfolie

Det er også mulig å få selvklebende magnetfolie i mange varianter. Det går an å feste folie direkte på magnetrullene eller de kan anvendes som magnetisk base, der det kan legges på inntil 3 lag med Digifilm. Les mer om Mag-Wall konseptet her og hvordan du lett kan skape storformat grafikk i en klasse for seg.

Magnetfolie tavle

Ønsker man i stedet selv å lage en egentlig magnetisk tavle anbefaler vi at man bruker vår selvklebende Flex Jernfolie. Både fordi at man oppnår større magnetisme ved å bruke magnet mot jernfolien, men også fordi man med tiden risikerer å ødelegge fibrene i magnetfolien ved å bruke vanlige magneter (neodym magneter / powermagneter) og andre tavlemagneter på magnetfolien. I tillegg vil det alltid oppstå litt polforvirring når man anvender magnet mot magnet. Dette unngår du helt ved å bruke jernfolie med klebemiddel på baksiden - og funksjonaliteten er akkurat den samme.

Våre magnetfolier har i mange år vært det foretrukne merke av skiltfirmaer på grunn av den høye kvaliteten. Vi sender alltid gjerne gratis prøver og tilbyr gode råd og uforpliktende veiledning, dersom dere har et prosjekt og trenger litt mer dybdegående viten.