MagWall®

Med Larkos MagWall® konsept blir det ikke enklere å skape profesjonelle og enkelt utskiftbare grafiske designs i storformat. Det består av Supamag Magnetfolie med klebemiddel i kombinasjon med ultra-tynn Digifilm Jernfolie. MagWall® er ideelt for butikker og utstillingslokaler der grafikken løpende må skiftes ut, og der tid og effektivitet er i sentrum. Dere monterer bare den magnetiske basen og på denne festes Digifilm® jernfolie. Uten profesjonell hjelp og uten ventetid.

Fest den magnetiske basen på skjermer, skilt, hele veggsystemer, messeutstyr mv. På denne monteres Digifilm® Jernfolie som er en ultra-tynn trykkbar metallfolie som raskt og enkelt viser frem deres grafiske budskaper. Når først den magnetiske basen er festet på platen eller skjermen trenger den ikke bli skiftet ut igjen, og derfor kan dere bare skifte ut de grafiske budskaper etter behov. Legg flere lag av Digifilm® over hverandre og skap enda mer levende og brukerorientert grafikk. Slutt å vente på dyre installasjonsteams eller profesjonell assistanse. Her kan personalet klare oppgaven og få markedsføringen ut til kundene med en gang.

Les mer om MagWall® under.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein