Hestesko magneter

Hesteskomagneten er den klassiske magneten. Denne type magnet, har vært kjent i mange år og er det tradisjonelle symbolet på en magnet. Hesteskomagneten er effektiv for mange gripe- og holdefunksjoner og brukes til flere forskjellige formål.

 

Hestesko magneten produseres av det meget hardføre materialet AlNiCo, som tillater produktet å fungere under høye arbeidstemperaturer.

 

Hos Larko Magnet, er hestesko magneten tilgjengelig i ulike versjoner - enten i en ren rød lakkert modell, eller med rød / grønn maling. Generelt er magnetkraften for disse typer AlNiCo magneter mindre enn for eksempel neodymmagneter, men de er imidlertid i mange henseender fortsatt effektive til mindre gripe- og holdefunksjoner i industrien.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein