Neodym magneter

Disse magnetene av neodym materialet er utrolig sterk og har en rekke bruksområder. Neodymmagneter brukes innenfor flere forretningsområder, og er i hovedsak brukt til høyttalere, skilt, smykker, motorer, sensorer, filtre, lys teknikk, dekorasjoner, etc. Alle neodymmagneter er beskyttet med enten en nikkel-sink behandling eller en nikkel-kopper behandling, noe som gjør magneten langt mer holdbar.

 

Larko Magneter produserer den "rene" magnet av meget høy kvalitet. Materialet neodym skaper de sterkeste permanente magneter på kloden, og de kan med fordel anvendes i tungindustrien. Utvalget av neodymmagneter fra Larko magneter består blant annet av neodym disk magneter, neodym blokk magneter, neodym ring magneter og neodym kule magneter. Neodym magnetene brukes også bl.a. i våres gummimagneter, hvor magneten støpes inn i gummien.

 

Neodym magneter tåler generelt ikke fuktige forhold da de kan risikere å korrodere. Neodymmagneten ble utviklet i starten på 1980-tallet, og har delvis erstattet den keramiske ferrittmagnet.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein