Dørholdermagneter – valgfri montering

Elektromagnetiske dørholdermagneter med valgfri montering, er produkter av høy kvalitet som er spesielt utviklet for å holde branndører åpne.

 

Disse dørholdermagnetene kan valgfritt monteres på gulvet, veggen eller i taket, og kobles til det eksisterende brannalarmsystem i bygningen. Dette sikrer en normal effektiv passasje og tilgang mellom travle trafikkerte gangarealer, bygninger, osv. Hvis det blir røykutvikling, sørger anlegget for at magnetismen i dørholdermagnetene slås av og brann døren lukkes automatisk på en sikker måte. Dette hindrer at røyk og flammer sprer seg til andre områder av bygningen, og gir best mulig sikkerhet for både mennesker og utstyr.

 

Elektromagnetene hører til blant verdens kvalitetsmessige beste branndør systemer og garanterer sikkerhet og pålitelighet i ett og samme produkt. Alle dørholdermagneter med valgfri montering, er godkjent i henhold til gjeldende EU-regler, og kvaliteten er testet jevnlig av samme byrå.

 

Dørholdermagneter med valgfri montering, oppfyller de fleste behov, takket være fleksible monteringsmuligheter.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein