Innkapslede magneter - AlNiCo

AlNiCo innkapslede magnetene i serien Excello, er karakterisert ved å være en veldig hardfør og solid magnettype. Det magnetiske materiale utgjøres av aluminium nikkel og kobolt, noe som sikrer en høy magnetisk styrke. AlNiCo materialet tåler generelt relativt høye arbeidstemperaturer. På grunn av AlNiCo magnets robusthet og høy styrke kan den brukes til mange forskjellige formål i industrien.

 

Larkos Excello innkapslede magneter er generelt karakterisert ved at magneten er støpt inn i kappen eller skålen. Dette gjør det mulig å utstyre magneten med ulike typer gjenger, som gjør monteringen enklere. Magneten kan bestå av neodym, ferritt eller i dette tilfellet, AlNiCo. Metallhetten hjelper til med å beskytte magneten mot for eksempel slag utenfra, slik at holdbarheten blir forlenget, og hetten øker samtidig også den samlede magnetismen av produktet.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein