Dokumentholdere med magnet

Disse dokumentholdere med magnet er solide og praktiske produkter som skal benyttes som holde funksjon for dokumenter, kataloger, brosjyrer mv. Dokumentholdere har alle en magnetisk holde-funksjon, og sitter effektivt festet på metalloverflater som for eksempel lagerreoler, tavler, whiteboards mv.

 

Dokumentholdere med magnet kan lett flyttes og plasseres andre steder uten å skulle bore eller reparere hullene i veggen etterpå. Dokumentholdere med magnet brukes på kontoret, i venterom, på lageret og andre steder hvor viktig informasjon skal være lett tilgjengelig. Produktene er under kontinuerlig utvikling og ved behov for andre typer dokumentholdere med magnet, kontakt da salgsavdelingen.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein