Magnetbånd

Magnet bånd er enkle og fleksible produkter som brukes til merking på lagerhyller, skilting, oppdeling av tavler, etc. Magnetbånd er en del av Larko Flex-serien og er laget i meget høy kvalitet, noe som sikrer effektiv og profesjonell holdekraft. Magnetbåndet fester seg til stort sett alle metallflater som for eksempel whiteboards, tavler og stål hyller. Kjennetegnet ved magnetbånd er deres svake magnetisme, som lar deg flytte rundt på magnetbåndet etter behov. Magnetbånd etterlater ingen merker eller riper på overflaten.

 

Magnetbånd kan enkelt forkortes med en kniv eller saks, og det kan enkelt limes Dymo etiketter på magnetbåndet. Det er også mulig å skrive direkte på magnetbåndet med en vann-basert tusj som kan fjernes igjen, slik at det magnetiske båndet kan brukes om igjen. Magnet båndet fås med en hvit overflate eller med overflate av seks ulike farger.

 

Ved behov for magnetisk tape med lim kan du istedenfor se vår magnetteip.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein