Innkaplsede magneter – ferritt - hvit plast

Excello Innkapslede magneter i ferritt med hvit plast, hører til gruppen av de eksklusive innkapslede magnetene. Takket være lokket av kunststoff, får innkapslede magneten en særlig flott overflate og blir derfor ofte brukt der det er høye krav til magnetens design og utseende. Innkapslede magneter i Excello serien, tilbyr de samme effektive gripe- og holde funksjoner som de tradisjonelle innkapslede magnetene.

 

Innkapslede magneter er generelt kjennetegnet, ved at en magnet (her ferritt) er støpt i en metall- eller plast hette (skål), slik at den er beskyttet. Det gir muligheten for å utstyre den innkapslede magneten med ulike typer gjenger, som sikrer god og fast montering. Excello innkapslede er et fleksibelt produkt som enkelt kan flyttes eller justeres på nytt hvis behovet oppstår.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein