AlNiCo magneter

Magneter av aluminium, nikkel, kobolt (AlNiCo) er de mest motstandsdyktige og hardføre typer magnetene av alle. AlNiCo magneter er en spesiell magnet som brukes ved høye temperaturkrav, da magneten kan håndtere opp til 450 °C, avhengig av type. Magnetene benyttes hovedsakelig i produksjon av spesialverktøy og deler.

 

AlNiCo magnetens utpregede hardhet har gjort den til en løsning på mange problemstillinger hos ingeniører, og det er derfor mulig å finne flere forskjellige typer AlNiCo magneter hos Larko Magnet.

 

Magnetstyrken på disse AlNiCo magnetene, er preget av å være noe lavere enn i de kjente neodymmagnetene (NdFeb). Den er imidlertid i mange henseender sterk nok til flere forskjellige oppgaver.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein