Protego gummimagneter – runde

Disse runde gummimagnetene i Larko’s serie, Protego, er høykvalitets produkter som takket være gummi, er spesielt godt egnet til lakkerte overflater. Kraftige neodymmagneter støpes inn i gummi, og utgjør selve holde-funksjonen i disse kraftige gummimagneter. Gummidelen fungerer også som beskyttelse for både de magneter som er støpt inn i materialet, og som beskyttelse for den overflate som gummi magneten er festet til.


Protego gummimagneten blir ofte brukt som holdefunksjon innen industrien og er blitt særlig utbredt innenfor vind, olje -og gassindustrien. De blir også brukt til andre oppgaver som å holde reklametavler på biltakene eller hyller, og lykteholdere. Protego gummimagneten er sinkbelagt, slik at magneten kan anvendes både utendørs og innendørs.

 

Den høye kvaliteten av gummibelegget, sikrer også at gummimagneten ikke glir når den brukes på glatte overflater. Gummien beskytter mot overflateriper og skal derfor alltid rengjøres før bruk. Alle Larko’s Protego gummimagneter skal påføres lakkerte overflater med stor omhu, på grunn av den sterke magnetismen.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein