Magnetkroker

Disse magnetkrokene er utført med åpent eller lukket krok i flere forskjellige materialer. Det er kun brukt råmaterialer er av høy kvalitet som sikrer høy holdbarhet og effektiv holdekraft. Magnet krokene blir brukt til en rekke gruppefunksjoner produsert takket være den høye magnetiske styrke. Mangfoldet av dimensjoner og magnetstyrker gjør magnetkrokene egnet for de fleste bruksområder der det er behov for å henge utstyr, apparater, inventar, tavler, etc. ved hjelp av magnetisme. Magnetkrokene er utarbeidet i enten stål eller krom.

 

På oppgaver der design og utseende spiller en viktig rolle er magnet krokene i stål mye brukt som da de er tilgjengelig i flere forskjellige farger (volum relatert).

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein