Innkapslede magneter - ferritt

Excello magnetene av ferrittmateriale, er kjennetegnet ved at en sterk ferritt-magnet er støpt inn i en solid metall hette, eller en såkalt skål. Metallhetten beskytter ferrittmagneten, blant annet mot slag og øker også skålmagnetens samlede magnetisme, slik at det oppnås en høy magnetisk styrke.

 

Takket være metallhetten, kan innkapslede magneten Excello med ferrittmagnet anskaffes med forskjellige typer av tråd, avhengig av de spesifikke behov. Dette gjør magneten ideell for en rekke ulike gripe- og holde funksjoner i industrien.

 

Ferrittmaterialet tåler høyere driftstemperaturer enn for eksempel innkapslede magnetene Neodymium og tillater temperaturer opp til 200 grader C. Dette øker bruksmulighetene betraktelig. I tillegg får du med Excello innkapslede magnetene et ekstremt fleksibelt produkt som kan flyttes og justeres etter behov.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein