Dørholdermagneter – gulv montering

Disse produktene utgjør de såkalte elektromagnetiske dørholdermagnetene som er beregnet for gulvmontering. Dørholdermagnetene er produkter av høy kvalitet som er anerkjent som noen av de beste og mest stabile branndørsystemer.

 

Kvalitet og sikkerhet er nøkkelord for disse typer elektromagneter, da livet kan avhenge av disse produktene. Dørholdermagnetene blir koblet til det eksisterende ABDL systemet og ved normaldrift sørger dørholdermagneten for å skape fri adgang og passasje mellom oppholdsområder i bygninger. Bare i tilfelle av røykutvikling vil magnetismen slås av, slik at brann døren automatisk og raskt blir lukket i. Det hindrer at livsfarlig røyk sprer seg til andre områder av bygningen.

 

Alle dørholdermagneter har sikkerhetsklarering i samsvar med gjeldende EU-regulativer og de er kvalitets testet regelmessig av samme byrå.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein