Innkaplsede magneter - neodym

Neodym magnetene i serien Excello, er flate magneter som er karakterisert ved at magneten i seg selv er plassert i en såkalt skål eller hette. Denne skålen er vanligvis laget av metall og gjør det mulig å fremstille skål magneten med ulike typer av gjenger.

 

Metallhetten har to primære funksjoner utover mulighetene for montering av gjenger. Hetten gir beskyttelse til den magneten som innkapsles og hetten øker samtidig magnetens totale magnetisme. Takket være disse spesielle egenskapene er Excello magnetene et meget anvendt produkt som en holde funksjon innenfor industrien.

 

Innkapslede magneter i neodymium har selv ved små dimensjoner en meget høy magnetisk styrke takket være Neodymium materiale. Muligheten til å få magneten med forskjellige typer av gjenger, gjør at magnetene er et ideelt produkt i en rekke prosjekter.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein