Magnet lommer

Fleksible og praktiske magnet lommer til synliggjørelse av viktig informasjon på kontoret eller lageret. Magnet Lommer i høy kvalitet med høy magnetisk styrke som sikrer at magnet lommene sitter solid fast på whiteboards, tavler, reoler og andre metallflater.

 

Innholdet kan skiftes hurtig og lett etter behov, og magnet lommene kan gjenbrukes mange ganger. Magnetlommens klare plastlomme sikrer at fingeravtrykk, støv, etc. ikke setter seg på selve dokumentet, og at den viktige informasjonen forblir synlig for alle.

 

Flere typer magnet lommer er utviklet. Magnet lommen med åpning i siden og toppen er vår toppmodell (Quick Load), fordi innholdet enkelt og raskt utskiftet. Magnet lomme med åpen topp er egnet for dokumenter som ikke trenger å bli utskiftet på en daglig basis.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein