Magnetreklamer

Magnetreklamer er effektive produkter for bedriften til bruk i markedsføring og produkt salg. Magnetreklamene synliggjør bedriftens budskaper, verdier eller produkter på en ny og utradisjonell måte.

 

Med disse produktene er det mulig å diversifisere sin virksomhet og markedsføring vesentlig fra sine konkurrenter og dermed øke merkekjennskap fra flere kanaler. Magnetreklamene er ideelle for eksponering av bedriftens budskaper, produktinformasjon, logo, mv Kun behovet og formålet setter begrensningen.

 

Ta kontakt med vår salgsavdeling hvis det er behov for andre typer magnet reklamer i forbindelse med større prosjekter. Vi har gjennom årene spesialisert oss i produksjon av større mengder, f.eks. forskjellige land.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein