Neodymium stangmagnet i messingkappe

Disse sylindriske stangmagnetene, er alle produsert i en messingkappe og tilhører Larkos Excello produktlinje. Magneten som anvendes her, er den berømte og kraftige Neodymium magnet, støpt inn i messingkappen. Excello Stangmagneten i messing, er kjennetegnet ved at den produseres som en "sandwich", der polene ligger på samme magnetiske overflate. Denne smale overflatene gjør stangmagneten særlig sterk og magneten er derfor ofte brukt for holde- og gripefunksjonene spesielt på glatte overflater.

 

Muligheten for å utføre stangmagneten med skruehull øker fleksibiliteten av stangmagneten betraktelig. Neodym-stangmagnet i messingkappe er praktisk talt vedlikeholdsfri og brukes hovedsakelig for oppgaver i industrien hvor det ikke er fare for noen luftspalte mellom magnet og overflaten.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein