Dørholdermagneter - veggmontering

Disse elektromagnetiske dørholdermagnetene til veggmontasjer, hører til blant verdens kvalitetsmessige beste branndørsystemer. Dørholdermagnetens primære funksjon, er å holde branndører åpne og i tilfelle av røykutvikling sørger ABDL anlegget for at magnetismen blir slått av, slik at branndøren lukkes automatisk og raskt. Dette forhindrer røyk og eventuelle flammer fra å spre seg til andre områder og er derfor en essensiell sikkerhetsforanstaltning i f.eks. offentlige bygninger.

 

Kvalitetsmessig, ligger disse elektromagnetene til veggmontering i den svært høye enden, og det er en garanti for at alle dørholdermagnetene er i samsvar med alle gjeldende europeiske regulativer. I tillegg, blir alle produktene kvalitets testet regelmessig, for å sikre en best mulig sikkerhet av produktet.

 

Disse dørholdermagnetene er alle beregnet til å monteres på veggen.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein