Neodymium stangmagnet i stålkappe

Sylindriske stangmagneter i stålkappe av serien Excello, er karakterisert ved at en magnet er støpt inn i en solid metallramme, for derved å utgjøre den magnetiske holdekraften. Stangmagnetene brukes som holde- og gripe funksjon i industrien, takket være sine spesielle magnetiske egenskaper. Disse Excello stangmagnetene er alle produsert med en ekstremt sterk Neodymium magnet som sikrer stor holdekraft for produktet - selv ved mindre dimensjoner. Metall kappen gir beskyttelse til selve magneten, og det øker også stangmagnetens samlede magnetisme.

 

Takket være metallkappen, er det mulig å montere forskjellige typer gjenger. Dermed kan stang magneten monteres enkelt og raskt, og de magnetiske egenskaper gjør at produktet som utgangspunkt kan justeres hvis behovet endres. Ved masseproduksjon kan stangmagneten bli bearbeidet så den passer til kundens ønske. Stangmagneter blir ofte brukt til oppgaver hvor det er en risiko for en liten luftspalte mellom magneten og overflaten.

 

Stang magnetenes arbeidstemperatur er begrenset til 80 °C på grunn av neodym materiale.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein