SmCo stangmagneter i stål og messing kappe

Disse såkalte sylindriske stang magneter, er høykvalitets magneter i produktserien Excello. Stangmagnetene er støpt i en messing eller stål kappe. Samarium Kobolt (SmCo) brukes som den magnetiske holdekraft og støpes inn i selve kappen, slik at magneten er godt beskyttet. SmCo materialet gir en utrolig sterk magnet som kan håndtere høye arbeidstemperaturer.

 

Metall kappen bidrar også til å øke den samlede magnetismen i stangmagneten, og det muliggjør utføring av gjenge. Excello stang magnet i stål og messing kappe benyttes som holdefunksjon i industrien. De effektive magnetiske egenskaper gjør at magneten kan justeres og flyttes hvis behovene til virksomheten endres - dette forenkler arbeidsflyten og sørger for et lavere tidsforbruk.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein