Magnettape

Magnettape i en solid kvalitet med lim på den ene siden og på den andre siden magnetisme. Magnettape er også referert til i dagligtale som magnetisk selvklebende tape /teip. Magnettape er fleksible kvalitetsprodukter som kan bøyes og skjæres som ønsket. På grunn av den høye fleksibiliteten og styrken av limet sikrer det et allsidig produkt som kan brukes til mange forskjellige funksjoner.

 

Magnettapens selvklebende effekt kan gi den ønskede magnetiske overflaten, selv om overflaten ikke er av metall. Magnetteip brukes hovedsakelig i bygge-bransjen, transportbransjen, reklamebransjen og detaljhandelen. Produktet brukes for eksempel til utstillingsbruk, skjermer, skilt, merking av oppbevaringshyller, containere og som generell holdefunksjon.

 

Magnettape kan lett skjæres/formes med en kniv eller saks, slik at lengden passer oppgaven.

Finnes produktet ikke på siden?
Husk vi leverer skreddersydde løsninger for alle behov. Kontakt oss alle hverdager på:
Ring +45 39 65 48 00
Eller send oss en melding
lazyload
Magnetberegneren
Finn den magneten som passer for dine behov
Start beregneren
Kontakt oss for rådgvining om nettopp deres magnetløsning. Dere får 20 års ekspertise i sertifiserte magneter og et dedikert salgsteam som alltid står klar. I tillegg er dere sikret Nordens største magnetprogram med høye krav til miljø- og produksjonsforhold, sunnhet og selvfølgelig høy kvalitet. Elisabeth Dencker Hein