Innovasjon

Hos Larko leverer vi produkter, som tar utgangspunkt i deres individuelle behov. Står dere over for en utfordring, som krever en skreddersydd løsning, kan dere med fordel gjøre bruk av våre tilknyttede ingeniørers ekspertise.


I nutidens mange varierende prosjekter er det nødvendig med stor faglighet og kunnskapsdeling for å oppnå det beste produktet. Vi holder oss derfor oppdatert med ukentlige møter, der de forskjellige prosjekter drøftes, slik at hvert prosjekt fører til det best tenkelige resultatet.


Innovasjon og nyutvikling er noen av våre kjernekompetanser, og det er en av årsakene til, at vi er anerkjent som erhvervslivets faste leverandør og samarbeidspartner innen magnetprodukter.


Hos Larko er vi i stadig utvikling av høyteknologiske magnetprodukter, og vi utvikler blant annet komplekse magnetsystemer til den elektroniske bransjen.


Kontakt oss gjerne for en uforpliktende snakk om deres muligheter og behov. Vi står i tillegg gjerne til rådighet for ytterligere faglig ekspertise i tilfelle av vurdering av et prosjekt eller lignende. Kontakt vår tekniske avdeling på tlf. +45 39 65 48 00, eller send en e-post til post@larkomagnet.no.